Web Analytics Made Easy - Statcounter

مدیر درمان تامین اجتماعی استان قزوین گفت: از اول اسفند ماه با حذف دفترچه های کاغذی درمان، نسخه الکترونیک با ارائه کد ملی اجرایی می شود.

به گزارش خبرگزاری برنا از قزوین؛ محمد صادق بابایی در نشست با خبرنگاران اظهارداشت: یکی از کارهای موثر و کارآمد که می تواند رضایت مندی مردم را بدنبال داشته باشد حذف دفترچه های کاغذی است که این طرح در استان بخوبی عملیاتی شده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی اضافه کرد: زیرساخت های ایجاد پرونده الکترونیک و سلامت با هدف افزایش دقت، صحت، سرعت در خدمت رسانی از 4 سال قبل در استان ایجاد شد و امروز در بخش درمان مستقیم و در 8 مرکز درمانی تامین اجتماعی، شهروندان می توانند بدون دفترچه کاغذی و فقط با ارائه کارت ملی و شماره ملی از خدمات درمانی برخوردار شوند.

ارائه خدمات درمانی با کد ملی در 700 موسسه و مرکز طرف قرارداد

مدیر درمان تامین اجتماعی استان قزوین تصریح کرد: در حال حاضر حدود 60 درصد جمعیت یک میلیون و 200 هزار نفری استان تحت پوشش بیمه تامین اجتماعی هستند و حدود 70 درصد مراکز طرف قرارداد طرح نسخه الکترونیک را اجرایی کرده اند.

وی بیان کرد: اجرای نسخه الکترونیک مزیت های زیادی دارد که حذف مشکلات جابجایی و مفقود شدن دفترچه، پایان اعتبار آن و ضرورت تمدید، دسترسی به پرونده پزشکی بیمار به صورت آنلاین برای پزشکان، تامین دارو در داروخانه های مختلف، کاهش مراجعه بیمار به مراکز مختلف از ویژگی های نسخه الکترونیک است.

بابایی گفت: بد خطی در نسخه نویسی و اشتباه تجویز دارویی و نیز جلوگیری از تداخل دارویی از دیگر مزایای اجرای طرح نسخه الکترونیک است.

مدیر درمان تامین اجتماعی استان قزوین اظهارداشت: در استان 700 مرکز و 145 داروخانه طرف قرارداد داریم که بیمه شدگان از اول اسفند ماه می توانند با ارائه کارت ملی یا عکس و کپی صفحه اول دفترچه بیمه درمانی خود خدمات مورد نیاز را از مراکز طرف قرارداد، مظب پزشکان و مراکز پاراکلینیکی و داروخانه ها دریافت کنند.

وی افزود: اگر پزشک مورد مراجعه بیمار به نسخه الکترونیک متصل نشده و یا طرف قرارداد نباشد پزشک می تواند نسخه الکترونیک صادر کند و یا در نسخه خود داروهای مورد نیاز بیمار را یادداشت کند و اگر سامانه قطع باشد در سر نسخه نوشته می شود.

صدور 80 هزار نسخه الکترونیک در دی ماه

بابایی گفت: خوشبختانه روند اجرای طرح نسخه الکترونیک در استان مطلوب است و در فروردین 14 هزار و در دی ماه بیش از 80 هزار نسخه الکترونیک صادر شده و این روند رو به افزایش است.

وی افزود: در این طرح برای افراد بالای 18 سال داشتن کارت ملی و برای کمتر از این سن داشتن شناسنامه الزامی است.

بابایی تصریح کرد: از تاریخ اول اسفند ماه بیمه شدگان تامین اجتماعی نیازی به تمدید دفترچه های درمانی خود ندارند و انقضای تاریخ دفترچه مانع ارائه خدمات درمانی به شهروندان نخواهد بود.

وی گفت: همچنین شهروندان و پزشکان و مراکز درمانی می توانند با شش روش در جریان وضعیت اعتبار دفترچه درمانی افراد قرار گیرند و شماره تلفن 1420 سازمان تامین اجتماعی هم برای پاسخگویی به هر گونه سوال و رفع ابهام و مشکل در این زمینه اختصاص یافته است..

منبع: خبرگزاری برنا

کلیدواژه: صادق بابایی مدیر درمان استان قزوین نسخه الکترونیک تامین اجتماعی طرف قرارداد

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.borna.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری برنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۱۰۱۲۶۳۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

دسترسی به ۲۵۰ هزار منبع مطالعاتی در کتابخانه تخصصی اهل بیت (ع) آستان قدس رضوی

به گزارش خبرگزاری صداوسیما مرکز خراسان رضوی؛ قاسم فدایی راد، مسئول امور کتابخانه تخصصی اهل بیت علیهم السلام (گوهرشاد سابق) سازمان کتابخانه‌ها، موزه‌ها و مرکز اسناد آستان قدس رضوی گفت: این کتابخانه در حال حاضر دارای سه هزار و ۹۱۹ نسخه خطی است که نسخه پشتیبان آنها از طریق کتابخانه دیجیتال این سازمان در دسترس مخاطبان قرار می‌گیرد.
 وی افزود: همچنین ۳۵۴۵ نسخه کتاب چاپ سنگی، بیش از ۱۲۰ هزار نسخه کتاب چاپی، ۱۷۰۰ لوح فشرده، ۱۵۰۰ نسخه پایان‌نامه و افزون بر ۱۲۰ هزار نسخه کتاب الکترونیکی با محوریت سیره و معارف اهل بیت (ع) در این کتابخانه وجود دارد. 
 
فدایی‌راد گفت: کتابخانه تخصصی اهل بیت (ع) ویژه پژوهشگران، طلاب علوم دینی و دانشجویان است، اما با توجه به شبانه‌روزی بودن کتابخانه، به زائران و مجاوران حرم مطهر حضرت رضا (ع) و اعضای کتابخانه مرکزی و سایر کتابخانه‌های آستان قدس رضوی در زمان تعطیلی کتابخانه‌ها خدمات‌رسانی می‌کند.
 
وی افزود: همچنین این کتابخانه، یکی از بزرگترین کتابخانه‌های تخصصی و شبانه‌روزی در جهان اسلام به شمار می‌آید که از ابتدای تأسیس ویژه ارائه خدمات به آقایان بود، اما بنا به درخواست‌های مکرر مراجعان، بخش بانوان نیز در سال‌های اخیر در آن راه‌اندازی شد
 مسئول امور کتابخانه تخصصی اهل بیت (ع) آستان قدس رضوی با اشاره به این‌که در مجموع ۴۳۳ هزار و ۵۰۰ زائر و مجاور از خدمات این کتابخانه در سال گذشته بهره‌مند شده‌اند، گفت: کتابخانه به طور میانگین ماهانه به ۲۲ هزار نفر در بخش آقایان و ۱۴ هزار نفر در بخش بانوان ارائه خدمت می‌کند.
 
 
 
 
 
 

دیگر خبرها

  • ارایه خدمات درمانی به بیش از ۲۷۰۰ نفر در سطح استان 
  • رایگان شدن درمان کودکان زیر هفت سال از امروز
  • واگذاری ۱۵۰ همت از اموال مازاد بانک‌ها
  • واگذاری ۱۵۰ همت از اموال مازاد به بانک‌ها
  • سازمان تامین اجتماعی به حداقل تعهدات درمانی خود در خصوص بیمه شدگان در شوش و کرخه عمل کند
  • نسخه کاغذی جایگزین نسخه نویسی الکترونیک در زمان قطعی سامانه بیمه سلامت
  • شناخت زودهنگام اختلالات رشد، موثر بر عملکرد فردی و اجتماعی کودک در آینده
  • چگونگی خدمات‌دهی به بیماران در زمان قطع سامانه نسخه‌نویسی الکترونیک بیمه سلامت
  • دسترسی به ۲۵۰ هزار منبع مطالعاتی در کتابخانه تخصصی اهل بیت (ع) آستان قدس رضوی
  • اتصال نسخه الکترونیک به بیمه‌های تکمیلی تا یک ماه دیگر